Fra jord til bord - grønkål
Opskrift: 3 håndfuld snittede grønkål 30 g mandler eller solikkekerner 40 g parmasan ost 0,5-1 fed hvidløg 3 spiseskefulde olivenolie salt og pebber Hak det hele i foodprocessor eller blender, tilsæt evt. lidt olivenolie efter behag, smag til med salt og pebber. Versegod så er der grønkålspesto - velbekomme
timian, salt og peber
fremgangsmåde:
Skrab eller skræl gulerødderne skær dem i skiver, rens porren og skær den i skiver.
Steg poren i smør i en lille gryde, må ikke tage farve.
Tilsæt gulerods skiverne og steg dem med ca. 1 minut.
Tilsæt vand og bouillon terningen, lad det simre til gulerødderne er kogte.
Blend suppen.
kom fløde osten og pikantosten i og lad det koge på lav blus under omrøring til osten er smeltet.
Smag til med timian, salt og peber.
Anret med bacontern, brødcroutoner.
Velbekomme 😊
Om vinteren får vi gulerodssuppe med kødboller for at drøje lidt på det når drengene tager fra ved aftensmaden 😅
brødcroutoner
cashewnødder m. salt
Fremgangsmåde:
Rist bacontern, tag dem af panden. Brug overskydende fedt til at svitse løg, hvidløg og persille i uden at det tager farve.
Tilsæt ærter og bouillon
Lad det simre i 6-7 minutter
Blend suppen
Smag til med fløde, salt og peber
Anret med bacontern, brødcroutoner og cashewnødder.
Velbekomme 😊
opskriften er tyv stjålet fra vores gode venner fra Midtfyns Pluk Selv 😘