Ingredienser (4 portioner)
400 g gulerødder
1 tynd porre
10 g smør
3 dl vand
1 stk. grøntsagsbouillon terning
25 g fløde ost
50 g pikant ost
timian, salt og peber
fremgangsmåde:
Skrab eller skræl gulerødderne skær dem i skiver, rens porren og skær den i skiver.
Steg poren i smør i en lille gryde, må ikke tage farve.
Tilsæt gulerods skiverne og
steg dem med ca. 1 minut.
Tilsæt vand og bouillon terningen, lad det simre til gulerødderne er kogte.
Blend suppen.
kom fløde osten og pikantosten i og lad det koge på lav blus under omrøring til osten
er smeltet.
Smag til med timian, salt og peber.
Anret med bacontern, brødcroutoner.
Velbekomme 😊
Om vinteren får vi gulerodssuppe med kødboller for at drøje lidt på det når drengene
tager fra ved aftensmaden 😅